Maria’s verhaal

Bourgondisch en biologisch

Maria kookt elke dag met bijzonder veel plezier de lekkerste gerechten. Koken ontspant. Kijken, proeven en ruiken. Tot ze iets lekkers heeft waar iedereen blij van wordt. Natuurlijk is alles biologisch. Dat spreekt vanzelf. Haar stelling is: hoe meer je weet, hoe biologischer je gaat eten. Daarom werkt Maria alleen met spullen van kwaliteit die haar goed smaken en die een vertrouwde lokale oorsprong hebben.

Zoals het bedrijf organisch is gegroeid, zo breidt ze ook haar keuken steeds verder uit. Veel over eten pratend met haar koks en met liefhebbers, daaruit ontstaan originele gerechten uit vakmanschap en inspiratie. Zo verrast ze altijd met iets nieuws, terwijl favorieten van vaste klanten – aldoor weer opnieuw lekker – in de herhaling gaan.

Het team van Maria’s houdt van het kleine, persoonlijke van de eetwinkel, de zorg en de buurtfunctie. Dat is fijn en vertrouwd. Maar ook krijgt Maria’s ploeg samen heel veel energie van gigantisch grote catering events op onmogelijke locaties met idiote werktijden. Dan gaat adrenaline stromen en weten zij: “wij kunnen dit!”

Maria is de zorgzame ziel van Maria’s biologische eetwinkel. Trouw aan kwaliteit, producten, medewerkers en leveranciers. Ze houdt van een persoonlijke verstandhouding. Ze kookt gastronomisch met liefde en aandacht. Bourgondisch en biologisch. Én lekker is altijd leidend!